Hey jij, mooie lieve vrouw!

Je bent in een fase van je leven aangekomen, waarin je al het een en ander hebt meegemaakt. Je bent vrouw van- moeder van, dochter van, buurvrouw van, werknemer van, mantelzorger!

Wie ben jij?

Sta je wel eens stil bij jezelf en vraag je jezelf af;

Wie ben ik eigenlijk of wat wil ik ? Dan is het nu een mooie tijd om jezelf de tijd te gunnen om dit te onderzoeken. Ik kan je daarbij helpen. Stuur mij een berichtje.

Ik ben zelf een vrouw van 56 jaar en heb zo ook een aantal rollen vervuld, maar soms ging ik aan mijzelf voorbij! Door mezelf onder de loep te nemen en te kijken hoe ik op bepaalde kwesties reageer en daardoor mijn overtuigingen los leerde te laten kan ik sommige zaken anders aanpakken.

Zoals bv. in mijn gezin ik werkelijk mijn zorgen uitsprak, mijn gevoelens, wat ik graag anders zou zien, zodat we als gezin samen verantwoording dragen voor bv. huishouden i.p.v. het gevoel te hebben er alleen voor te staan.

×

Hallo,

Heb je een vraag, stuur mij een Whatsapp bericht.

× Stuur mij een appje!