Opgegroeid in Brouwershaven, een stadje in Zeeland! Hier hadden mijn ouders een horecabedrijf, restaurant, snackbar en discotheek. Samen met mijn broer en zus werden we overal ingezet zodra dat kon. Hierdoor ben ik in mijn jeugd al vroeg in aanraking gekomen in contact met diverse mensen.

Ik was altijd aan het observeren naar het gedrag van de mensen en raakte geïntrigeerd. Hoe verschillend zijn wij? Hoe gaan we om met diverse situaties? Waarom lijkt het bij de één allemaal goed te gaan en zit het de ander tegen!

Zo ook mijn eigen struggelingen in het leven. Wat wil ik? Na mijn opleiding Schoevers, wilde ik eerst de wereld gaan ontdekken. Nieuwsgierig naar de wereld buiten mijn gebied. Ik ben een jaar als Au Pair gaan werken in Atlanta, Georgia Amerika. Hier kwam ik ook zeker mijzelf tegen en leerde ik anders om te gaan met situaties en te communiceren. Amerikanen zijn Straight! In het begin van mijn huwelijk kreeg ik angsten en onzekerheden. Ik was te perfectionistisch ingesteld en heb moeten leren om los te laten en vertrouwen te hebben. De verantwoordelijkheden lagen niet meer alleen bij mij. Verder ben ik tegengekomen kinderloosheid, miskramen, adoptie en verlies van dierbare personen. Eigen bedrijf van mijn man met ups and downs. In dienst bij een werkgever en werken als zelfstandige.

Genoeg situaties, waarin elke keer de vraag centraal staat; “Hoe ga ik hier mee om”. Dit werd een soort mantra.

Ik heb 20 jaar een praktijk voor huid/lichaamsverzorging en voetreflexologie gehad en hierin wist ik dat ik een passie heb om mensen op persoonlijk vlak te helpen en was ik dus eigenlijk al met coachen bezig!

Ik heb veel levenservaring en de benodigde opleidingen gedaan om tot een goed coachproces te komen. Mijn grote les is zeker ook geweest dat ik niet alles op hoef te lossen, maar mensen mag begeleiden op hun pad d.m.v. vraagstelling, reflectie, huiswerkopdrachten en andere methodieken.

Zodat “LIFE“, weer leuk is en in balans!

×

Hallo,

Heb je een vraag, stuur mij een Whatsapp bericht.

× Stuur mij een appje!