Image result for corona

 

Einstein; ” Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg “

We worden wakker geschud!
We zitten allemaal in een onzekere tijd en dit vraagt een andere aanpak van iedereen. Hoe reageer jij hierop? Vanuit Vertrouwen, angst of overleven?
Ik zie veel mensen rond mij heen vanuit angst of bevriezen reageren, maar dit is NU juist een Mooi Moment om jezelf uit te dagen om het anders te gaan doen! Weet je niet hoe? Heb je ondersteuning nodig! of wil jij NU eindelijk eens voor jezelf opkomen en een ander pad bewandelen. Vanuit jouw “eigen kracht”?
Neem dan Nu contact met mij op! Bel of mail mij en we maken zo spoedig mogelijk een afspraak met elkaar om hieraan te gaan werken.
Wat betekent dit voor mij? In deze tijd, de uitdaging om het anders te doen is mijn ‘Lifecoaching‘ anders aan te gaan bieden, ook wel e-coaching genoemd.

Wat houd dit in?
We hebben i.p.v. Fysieke 1 op 1 gesprekken nu contact via online Tools, zoals bv. Facetime/Zoom/Skype. Soms is via mail misschien nog een aanvullend stuk om een opdracht in gang te kunnen zetten. Of als jij liever anoniem blijft is mailen zo en zo fijn om open te kunnen communiceren, dit kan zo zijn voordeel bieden.

Ga jij de uitdaging met mij aan? Ik bied in deze periode mijn onlinecoaching aan voor een speciale prijs, zodat in deze bijzondere tijd iedereen de kans krijgt om aan zichzelf te werken. Ik ontmoet jou graag “online”

Lieve Groet, Monica

Scroll Up
×

Hallo,

Heb je een vraag, stuur mij een Whatsapp bericht.

× Stuur mij een appje!