Loop je vast in je werk, in je gezin, relatie of met jezelf. Of wil je gewoon je verhaal doen, die je nog nooit aan iemand hebt verteld. Sparren over een plan die je hebt of zit je met andere vragen of thema’s die jou bezig houden?

Neem dan contact met mij op.

Als Life Coach werk ik 1 op 1, zodat alle aandacht gericht is op jouw persoonlijk verhaal of vraag. Als Life Coach werk ik op alle vlakken in het leven die we tegenkomen, zowel privé als werkgerelateerd. Dus met andere woorden, bewustwording van de problemen die we tegenkomen in het leven, onderzoeken waar deze vandaan komen en hiermee aan de slag gaan, zodat je hier beter mee om leert gaan en je weer in je eigen unieke kracht mag gaan staan.

Hiervoor kunnen bepaalde methodieken/hulptools in worden gezet uit bv het NLP, Wandelcoaching, BodyDrumRelease, Familieopstellingen e.d.

Neem vrijblijvend contact met mij op bel of vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

×

Hallo,

Heb je een vraag, stuur mij een Whatsapp bericht.

× Stuur mij een appje!