Tijdens de coachsessie werken we met de coachvraag, en de gerelateerde issues, die daar mee te maken hebben, maar ook alles wat naar bovenkomt. Ik werk vanuit de coachingtools en mijn intuïtie. Er kunnen angsten, overtuigingen of overlevingsstrategiën aanwezig zijn, waarvan men zich niet bewust is.

De coachee {is de term voor Cliënt in coachingtraject} is zelf de deskundige en heeft alle competenties in zich om mee te werken. Ik als coach los dus geen problemen voor je op, maar begeleid je op jou pad en haal het beste uit jou, zodat jij je weer zelfverzekerd voelt en je weer verder kunt gaan op jou levenspad.

Opdrachten

Gedurende het coachtraject kunnen er opdrachten gegeven worden, waardoor je meer inzicht krijgt en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Soms daag ik je uit om over bepaalde zaken na te denken of iets te doen. Hierbij kan het zijn dat je soms weerstand voelt, maar daar kunnen we dan mee aan de slag. Ik vraag dan ook altijd aan mijn cliënten om een kort reflectie verslag te schrijven met welke kwesties en inzichten naar boven kwamen tijdens de sessie en wat het hun gebracht heeft. 

Locatie

De coaching vind plaats op locatie (omgeving Rilland Bath) of een nader te bepalen locatie. Het kan ook zijn dat we naar buiten gaan en ergens afspreken en al wandelend het gesprek voeren. Het voordeel van wandelen is dat je je werkelijk al in beweging zet fysiek en mentaal. Tijdens de afspraak bespreken we dit met elkaar.

×

Hallo,

Heb je een vraag, stuur mij een Whatsapp bericht.

× Stuur mij een appje!